en del af noget større

Månedsbrev

Januar 2018

Velkommen til 1. månedsbrev.
Formålet med månedsbrevet er at give en kort status på sidste måneds aktiviteter samt give en oversigt over forventede aktiviteter i næste måned.
December – Status
Vi var til GP-stævne i Skanderborg 2. december med følgende 6 spillere: John Christoffer Højstrup Christensen, Philip Uhre Knudsen, Nikolaj Aggerbeck Lauritzen, Artem Reyzvikh,, Frederik Vestergaard og Asger Würtz Jensen.Lørdag den 9. december blev det en tur til Junior Master Class som foregik hos CHESS HOUSE i Aarhus.Andreas Magnus Busch, John Christoffer Højstrup Christensen, Philip Uhre Knudsen Nikolaj Aggerbeck-Lauritzen og Rasmus Maschke Tingleff deltog fra Midtjysk Skoleskak.Junior Master Class er en række træningssamlinger for unge skakinteresserede, der ønsker at komme videre og få en dybere forståelse af spillet, samtidigt med, at man har det sjovt og hyggeligt med andre skakspillere.

Torsdag den 14. december havde vi juleafslutning og vi holdt traditionerne i hævd med skakkens udgave af ”Peters Jul”.:-)

Januar – Kommende begivenheder
GP-stævne i Silkeborg lørdag den 13. januar 2018
Klubturnering afvikles i Gruppe A og begynder i slutningen af januar.
Hygge, Samvær og Læring fortsætter i Gruppe B

Vi fortsætter med opdateringer af vores FB-gruppe en gang om ugen normalt torsdag eller fredag.

Leave a Reply