Menu Luk

Velkommen

Velkommen til Midtjysk Skoleskak

Midtjysk Skoleskak er stiftet i 1994 og er i dag en veletableret klub.

De yngste spiller/undervises i “Lunden”, Vestergade 174, Silkeborg hver torsdag kl. 15.30 – 17.30. 

Fælles for alt og alle i klubben er det virkelige gode kammeratskab og den hyggelige afslappede atmosfære.

Vi sikre os, at du som ny bliver godt modtaget i klubben og bliver præsenteret for klubbens mange tilbud til dig.

Så tøv ikke: Vi andre er også blot mennesker, som selv engang startede i en klub som nybegyndere! For at støtte medlemmernes færdigheder ydes fra tid til anden skakundervisning.

Skakken har for alle (børn, unge mennesker, voksne, mænd, kvinder) mange værdifulde kvaliteter. Koncentration, logisk sans og kombinatoriske evner styrker.  Evne til at arbejde og tænke under pres, dømmekraft, samt evne til at træffe beslutninger, påvirkes også i gunstig retning. 

Dette er påvist gennem mange udenlandske undersøgelser. 

Vi bruger skakken som pædagogisk metode til at styrke børn og unges intellektuelle og sociale udvikling i et mangfoldigt og forpligtende fællesskab på tværs af alder, køn, religion, geografi og etnicitet, hvor deltagernes koncentration, selvstændighed og analytiske evner stimuleres til et sundt undervisnings- og livsforløb. 

Vi sætter hygge, trivsel, troværdighed og tryghed i højsædet. Med to instruktører er niveau-opdelt undervisning allerede en realitet. 

Der er naturligvis plads til helt nye skakspillere. Kendskab til skakreglerne er ikke en betingelse for at møde op. Skakreglerne læres undervejs. 

Vi praktiserer læring gennem leg. Så der er ingen undskyldninger. 

Alle børn er naturligvis velkomne. 

Tak fordi du læser med.

Med venlig hilsen
Peter Poulsen